fbpx

Gendan kodeord

Your search results

Privatlivspolitik

Introduktion

Det er vigtigt for os, at du som bruger af vores hjemmeside ved, vi værner om dine personlige oplysninger. Vi lægger stor vægt på gennemsigtighed og ansvarlighed, hvorfor vi har udarbejdet denne privatlivspolitik. Her vi gør opmærksom på, hvilke personoplysninger vi indsamler, hvorfor vi gør det og hvordan vi gør det. Du opfordres til at læse denne politik.
Pop Up Spaces er en dansk platform for korttidsudlejning af butikslokaler. Personoplysninger udgør en central del af vores forretning, da det netop er formidling af disse, der gør det muligt for udlejere og lejere at lave en aftale med hinanden.
Når du opretter eller booker et lokale, giver du derfor samtidig dit samtykke til, vi må indsamle og behandle dine personoplysninger i overensstemmelse med denne politik.

Personoplysninger

Personoplysninger er ”enhver form for information om en identificeret eller identificerbar fysisk person” – Datatilsynet. Når du bruger vores hjemmeside, indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det drejer sig om følgende personoplysninger

  • Navn
  • Telefonnummer
  • E-mail
  • Firmanavn
  • IP-adresse

Formål

Vi indsamler primært dine personoplysninger med henblik på at formidle kontakt mellem lejere og udlejere.
Personoplysninger behandles også i forbindelse med fakturering af udlejere. Hvis en kontakt mellem lejer og udlejer fører til en udlejning, vil vi være berettiget til et honorar. I så fald kan dine oplysninger være nødvendige for at bestemme, hvorvidt vi har formidlet en aftale og størrelsen på honoraret.
Herudover indsamler vi også dine personoplysninger med det formål at sende dig opfølgende mails med relevante lejemål, nyhedsbreve, søgeagenter og andet relevant indhold.

Vidergivelse af oplysninger

Når du gennem Pop Up Spaces anmoder om at booke et lokale, sender vi en mail med de indtastede personoplysninger til udlejerens kontaktperson.
En udlejer, der modtager dine personoplysninger på mail, kan ligeledes tilgå til dine oplysninger via deres kontrolpanel.
I forlængelse heraf benytter vi en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Alle tredjeparter behandler udelukkende personoplysninger på vores vegne og jf. formål angivet ovenfor og i den til en hver tid gældende databehandleraftale indgået mellem tredjepart og Pop Up Spaces. Pop Up Spaces anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan garantere en tilstrækkelig beskyttelse af dine oplysninger.

Opbevaring

Dine personoplysninger opbevares på en sikker server indenfor EU’s grænser og i et tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen. Dine personlysninger slettes, når de ikke længere er nødvendige i forbindelse med forfølgelsen af ovenstående formål, hvorfor det ikke er muligt at angive en generel tidsramme.

Sikkerhed

Vi har implementeret nødvendige tekniske og organisatoriske tiltag, der skal sikre, dine oplysninger ikke hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller på anden måde behandles i strid med lovgivningen.

Indsigt

Du kan til en hver tid anmode Pop Up Spaces som dataansvarlig om indsigt i, hvilke personoplysninger vi behandler om dig, til hvilket formål, de modtagere eller kategorier af modtagere, som oplysningerne er eller vil blive videregivet til og hvor længe vi opbevarer dine personoplysninger.
Hvis de personoplysninger, vi behandler om dig, er fejlagtige eller ikke ajourførte, har du ret til at få dem rettet eller slettet. Anmodninger herom skal ske til info@popupspaces.dk

Samtykke

Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke til, at vi behandler dine personoplysninger. Alle oplysninger slettes herefter hos Pop Up Spaces. Forinden anonymiserer vi dele af de oplysninger, vi behandler om dig, så de kan indgå i statistiske formål. Anmodninger herom skal ske til info@popupspaces.dk
Hvis du også ønsker at tilbagekalde dit samtykke overfor de udlejere, som dine oplysninger er videregivet til, skal du tilbagekalde dit samtykke direkte overfor disse virksomheder. Vi kan til en hver tid oplyse, hvem vi har videregivet dine oplysninger til. Du skal være opmærksom på, at efter vi har slettet dine oplysninger, har vi ikke mulighed for at oplyse, hvem dine oplysninger er videregivet til.

Klage

Hvis du mener vores behandling af dine personoplysninger strider imod gældende persondatalovgivning, har du ret til at klage til Datatilsynet.

Cookies

Når du besøger popupspaces.dk indsamles der automatisk ikke-personlige oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre vores indhold og til at øge værdien af de annoncer, der vises på siden. Ønsker du ikke indsamling af disse oplysninger, bør du slette dine cookies (se vejledning) og undlade videre brug af vores hjemmeside.
Disse ikke-personlige oplysninger er populært kendt som ”cookies”, der er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus.
Det er muligt at slette eller blokere for cookies. Se vejledning på minecookies.org.
Hvis du sletter eller blokerer cookies, vil annoncer kunne blive mindre relevante for dig og optræde hyppigere. Du kan desuden risikere, hjemmesiden ikke fungerer optimalt samt, der er indhold, du ikke kan få adgang til.
Websitet indeholder cookies fra tredjeparter, der i varierende omfang kan omfatte:

  • Google Analytics
  • Google Adwords
  • Facebook

Data om din brug af hjemmeside, hvilke annoncer, du modtager og evt. klikker på og geografisk placering m.v. videregives til tredjeparter i det omfang disse oplysninger er kendt. Du kan se hvilke tredjeparter ovenfor. Oplysningerne anvendes til målretning af annoncering.

Information om Pop up Spaces

Hjemmesiden ejes og publiceres af:
Pop Up Spaces ApS
Havdrupvej 35
2700 Brønshøj
CVR: 41365102

Telefon: 6055 8220
Mail: info@popupspaces.dk